Elállási nyilatkozat


Elállási szándék esetén kérjük tanulmányozza az alábbi oldalakat:

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet
a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól Így kell elállási nyilatkozatot tenni internetes vásárlásnál

Nyilatkozat mintát a lenti linken tudja letölteni és kitölteni, majd eljuttatni nekünk

Az elállásra a vásárlás követő 14. napig van lehetősége. Az elállás során Önnek, kötelessége a terméket vissza küldeni saját költségén a vállakozásunknak. Az alábbi címre: 3700 Kazincbarcika Egressy Béni út 26. Varga Jácintné e.v.

A vissza küldés során, a terméket hiánytalanul az eredeti csomagolásban, kell megküldeni, a szállításból eredő károkért a feladó a felelős. Sérült terméket nem vagyunk kötelessek átvenni, sem vissza venni.

A termék beérkezését követen, minden esetben azt megvizsgáljuk, informatikai terméket szakszervizben a szerződött partnerünk a Net Világ Szervizben szakvéleményeztetjük, ha szakvélemény bizonyítottan a termék sérülését, leejtését, szétszerelését, folyadék okozta kárt, más sérülést állapítja meg, Ön nem élhet az elállás lehetőségével, igy abban az esetben az Ön részére azt vissza küldjük, az Ön költségére és a csomagban mellékeljük a szakvéleményt, illetve a bizonyitékokat a szakvéleményel együtt fénykép, vizsgálati eredmény, stb. A vásárolt tereméken az eredeti átadáskori operációs rendszert Ön eltávolítja, megváltoztatja, vagy lecseréli, abban az esetben a terméket sérültnek kell tekinetünk. Igy kérjük a 14. napig azon ne változtasson.

Figyelmét felhívjuk az informatikai termék szoftvereinek nem megfelelő működés okozhatja, Önnek a termék hibás működését, ha Ön nem operációs rendszerrel ellátott terméket vásárolt, kérjük szakszervizt keressen meg a termék telepítésére, ne bizza azt hozzá nem értő személyekre.

Ha ön nem ért egyet a véleményel jogosult igazságügyi szakértőhöz fordulni és polgári peres eljárst kezdeményezni, illetve a fogyasztóvédelmi felügyelőséghez is fordulhat, vagy az e mellet működő békéltető testülethez.

Vállalkozásunk nem fogadja el kötelező érvényűnek a békétető testületi döntéseket, de minden esetben alapját képzi a megrendelővel kialakított vita lezárásának álláspontjában a vállakozás részéröl.

Felhívjuk a figyelmét más számítástechnikai bolt véleményét nem áll módunkban elfodagni, illetve azok szakvéleményét sem mivel azok egyenértékű az álltalunk beszerzet szakvéleményel. 

Ha Ön már kifizete a terméket az-az elállási nyilakozat postai úton történő megküldését követően, annak kézhez vételét követő 15. nap után a megrendelő bankszámlaszámára kerül vissza utalásra.

A vételár vissza jutatása minden esetben csak és kizárólag bankszámlára van módunk vissza fizetni. Ezen szabályok a személyes ügyfélszolgálatra visszajutatott termék esetén is érvényesek és írányadóak.

AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT NEM JOGOSULT AZ ELÁLLÁS AZONNALI DÖNTÉSÉRE.

FELHÍJUK A FIGYELMÉT HA ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKON AZ EMBERI VISELKEDÉS SZABÁLYAIT ÁTHÁGJÁK (HANGOSKODNAK, KIABÁLNAK, stb) AKKOR RENDŐRSÉGI ELJÁRÁST KEDEMÉNYEZNEK AZ OTT LÉVŐ KOLLEGÁK ÖNNEL SZEMBEN. EZÉRT MEGKÉRJÜK A VITA RENDEZÉSE MINDEN ESETBEN EMBERI MÉLTÓSÁGHOZ MÉRTEN TÖRTÉNYEN.

Ügyfélszolgálati kollegánk ellen panasszal az : info@net-vilag.hu email cimre küldött levélben tehet panaszt.

A vételár a futár költségek csökkentésével kerül vissza utalásra. A vételár tovább csökkenthető, ha hiányosan, vagy sérülten kerül vissza küldésre, illetve elutasításra kerülhet az olyan csomagok vissza küldése amely sérült terméket tartalmaz, vagy hiányos, vagy nem tartalmazza a terméket. Ezen csomagok futár díja minden esetben a megrendelőt terheli. Ha a termék elállása vissza utasításra kerül abban az esetben csak akkor áll módunkban vissza küldeni, ha a megrendelő a futár költséget megelőlegezi. Ebben az esetben mindig egyeztessen az ügyfélszolgálattal.

Minden vissza küldött csomagot az ügyfélszolgálat jegyzőkönyvezi, és videó felvételet készít annak felbontásáról, hogy a megrendelő milyen körülmények között küldte vissza a csomagot. A külső sérüléssel rendelkező csomagot minden esetben a futár céggel jegyzőkönyveztetjük. 

Kérjük, töltse le ezt a nyilatkozatott és küldje el nekünk, ennek ellenére, Ön tegye meg elállási szándék bejelentését a legrövidebb időn belül az ügyfélszolgálatunkon is a (+36) 30 283 4380 számon.

Itt kollegánk segíteni fog Önnek a törvényes és szabályos elállás megtételében, illetve kérdéseinek megválaszolásában.

Kattintson a linkre ha le kívánja tölteni az elállási nyilatkozatott.