Dell

Felújított számítógép

 

Kiváló minőségű használt számítógépeket találsz nálunk az eredeti ár töredékéért. Ezek a számítógépek mind ismert gyártók termékei, pl. Lenovo, Dell, Fujitsu, HP stb., és mindenekelőtt ezen gyártók üzleti szériás modelljeiről van szó. Ez átlag feletti minőséget és teljesítményt jelent. A számítógépek főként lízinglejáratból származnak, melyek általunk feldolgozásra, valamint közel gyári állapotúra visszaállításra kerültek. Természetesen az összes számítógép alapos tisztításon megy keresztül, tesztelve és garanciával kerül tovább értékesítve.

 

 

Asztali számítógép – Egy klasszikus soha nem hal ki

 

Jelenleg a számítógépek iránti kereslet meglepően növekszik. De miért nem támaszkodik mindenki a rugalmas testvérére, a notebookra? Egyszerű: A forradalmárok népszerűek, akár 1979-ben, amikor az első otthoni számítógép megjelent a piacon, vagy 2019-ban is.

 

Dolgozni, írni vagy játszani. A legjobb mindhármat együtt. Szinte korlátlan választék érhető el a klasszikus számítógépek között. A különféle teljesítményszintek és házformák mellett a rendszerek döntő szerepet játszanak. A többfunkciós számítógépektől a mini-PC-n át a játék verzióig - minden típushoz van valami. Kristálytiszta előnye: Magas számolási- és 3D teljesítmény. Ezen felül az egyszerűség, hogy a készülék a kívánságnak megfelelően átépíthető, továbbfejleszthető. Az erős konkurencia ellenére az asztali számítógép még mindig tartogat valamit a tarsolyában és felülmúlja a laptopokat és táblagépeket, melyek, habár népszerűek, ám nagyon sok területen nem képesek az asztali számítógépekkel tartani az iramot. Ahhoz, hogy megmutassuk a klasszikus számítógép mely területeken nyújthat többet, mint pl. a laptop, nézzünk be a részletek közé, elmagyarázzuk Nektek.

 

Felkészültél? Akkor kezdhetjük!

 

 

Asztali számítógép vagy laptop

 

A notebook hordozható és nagy teljesítményű, de semmi sem haladja meg az asztali számítógép teljesítményét. A nagy ház miatt kevesebb probléma merül fel a processzorok és a grafikus kártyák hulladékhőjével, így itt magasabb órajel-sebesség vezérelhető. A nagyobb hely több memóriát jelent, tehát a legtöbb notebookban két memóriabank található, míg a legtöbb PC-ben négy RAM-bank található. Az asztali számítógép általában kétszer annyi memóriára bővíthető, mint egy hasonló notebook. Egyébként ugyanez vonatkozik a merevlemezekre. Egy notebookban általában csak egy merevlemez található míg asztali PC-ben kettő, három vagy négy merevlemez is elférhet. A PC másik előnye a modularitás. Miközben a notebooknál a kijelző és a legtöbb alkatrész véglegesen van telepítve addig mindegyik alkatrész külön megváltoztatható az asztali számítógépeken. Egy újabb használt monitor? Egy ergonomikus billentyűzet? Egy erősebb grafikus kártya? Asztali PC-vel nincs probléma. Még a processzort is meg lehet cserélni később a PC-n. És mindezt alacsony áron. A használt számítógépek sokkal olcsóbbak.

Itt van az összes plusz összefoglalva:

 

• Az asztali számítógépek nagyobb teljesítményt kínálnak

• Modulárisak és bármikor bővíthetők

• A PC-ben lévő több hely több memóriát és merevlemez-kapacitást tesz lehetővé

• Az asztali számítógépek általában olcsóbbak, mint egy hasonló notebook

 

 

Számítógépes tippünk:

 

• Ha teljes energiára és kapacitásra van szükséged egyidejűleg, akkor szereld fel számítógéped elsőként egy kisebb SSD-vel, valamint második meghajtóként egy nagy méretű merevlemez-meghajtóval.

• Vásárolj használt számítógépet Microsoft Office 365 irodai programcsomaggal együtt, és takaríts meg készpénzt csomagajánlatainkkal.

• Az SSD általában nagyobb teljesítménynövekedést eredményez, mint több memória.

• Ne tölts túl sok időt a számítógépeddel. A számítógépek nagyszerűek, de semmi sem veheti fel a versenyt a családdal és a barátokkal ;-)

 

Nem tudtunk meggyőzni Téged és maradsz inkább mobilis? Nem probléma, az utazókat nem szabad megállítani.

 

Elnézést a kellemetlenségért.

Keresse meg újra, amit keres