Felújított laptop

A Laptop Szerviz ABC oldalon olyan használt Notebookokat talál, ami valóban megfelel az Ön elképzeléseinek.

Alapvetően „A” kategóriás készülékeket, üzleti laptopokat kínálunk, rendkívül kedvező áron.

Olyan vezető márkák készülékeit kínáljuk, amelyek meggyőzőek mind ár, mind pedig teljesítmény szempontjából. Minden egyes használt gépet alaposan megtisztítunk, átvizsgálunk, felújítjuk modernizáljuk és két év garanciával forgalmazzuk. Összehasonlítva egy új készülék vásárlásával megközelítőleg 50% is megtakaríthat. Felújított készülék vásárlásával környezetünknek is szívességet teszünk. Ha a felújított laptopokat újra hasznosítjuk, nyersanyagot és energiát spórolunk.

Miért vásároljunk felújított Laptop?

Ugyan a felújított laptop, igazi üzleti laptopok. Aki egy műszakilag korszerű laptopot szeretne, pl. a legújabb játékokra, a vásárlás előtt mindenképp informálódjon a játék rendszerkövetelményeiről, hiszen ezek elsősorban munkára nagy teherbírásra tervezett eszközök. Azoknak a felhasználóknak, akik irodai felhasználásra (pl. Office programok) szánják a laptopot, nekik több szempont miatt is a felújított készülék a legjobb választás: masszív felépítésük, magas képernyő felbontásuk, folyadékálló, alacsony meghibásodási rátával bíró kiváló minőségű kidolgozásuk és hosszú élettartamuk miatt tökéletes választás. Üzemeltetési idejük 24/7 időszakban lehetséges az év 365 napján át.

Magas teljesítményű minőségi Laptopok

A felújított laptopok semmi mást nem kínálnak Önnek, csak előnyöket: a legnagyobb gyártók garantálják a minőséget és a teljesítményt a hivatalos márka szervizünk a Net Világ Szerviz pedig 2 év garanciát és bővítést további termék támogatásokat nyújtanak Önnek. Gondoskodunk róla, hogy az összes készülék a vásárlás előtt részletesen és professzionálisan átvizsgálásra kerüljön ezt szakszervizünk végzi el minden esetben hozzáértő szervizesekkel. Ennek során a szerviz a meglévő adatokat már visszavonhatatlanul törölik, az elhasználódott alkatrészeket cserélik, az elavult vagy alacsony technikai követelményeket pedig a jelen elvárásoknak megfelelő szintre bővítek. Továbbá a készülék külső és belső tisztításon és bakteriális és vírus fertőtlenítésen esik át ezzel is óvjuk az Ön egyezséget. Szakszervizünk ennek folytán tudja garantálni az összes készülék tökéletes működését és vállalni a kétéves Laptop Szerviz ABC garanciát. Ön így teljesen biztos lehet abban, hogy olyan készüléket vásárolt, ami ár-érték arányban optimális. Mivel az üzleti notebook készülékeink rendkívül robusztusok, ennek megfelelően hosszú élettartammal rendelkeznek. A garanciális szerviz nem kifizetődő sem eladónak, sem a megrendelőnek ezért törekszünk arra, hogy a legkevesebb garanciális ügyintézést kelljen lefolytatni minden értékesítés során.

Rendelésre
HP EliteBook 840 G3
A lenyűgözően vékony és könnyű HP EliteBook 840 G3 készülékkel a felhasználók vállalati szintű teljesítményt biztosító technológia használatával végezhetik el feladataikat, maradhatnak kapcsolatban és működhetnek együtt másokkal, így az irodán belül és kívül is hatékonyan dolgozhatnak. Hordozható erőmű Nagy teljesítményű technológia és hosszú akkumulátor-üzemidő Windows 10 Pro rendszerrel1, 6. generációs Intel® Core™ processzorokkal Gen3 SSD-vel3. Minden szükséges portot tartalmazó új, vékony kialakítás. Hardverkulcsok nélkül érheti el a fontos portokat. A mindössze 18,9 mm-es, ultravékony és könnyű HP EliteBook 840 G3 többek között VGA-, DisplayPort-, RJ-45, USB- és USB-C™ porttal, valamint vállalati dokkolási funkciókkal van felszerelve.

Jótállás: 24 hónap Net Világ Szerviz garancia
2 év garancia
199 000 Ft
2 év garancia
RendelésreKiárusítás!
Lenovo ThinkPad X230
Elődéihez hasonlóan kiválóan összerakták, nagyon masszív, strapabíró, okosan megtervezett munkaeszköz, nem pedig mulandó divatcikk. Hardverre erőteljes, ehhez igazodik hűtése.


Állapot: Használt
2 év garancia
129 000 Ft
2 év garancia
Rendelésre
Lenovo ThinkPad T430
Komoly notebookok terén a ThinkPad minden kétséget kizáróan a legjobban csengő nevek közé tartozik. Az IBM két évtizede megalapozott márkáját 2005-ben felvásárolta a Lenovo az összes technológiával és a teljes fejlesztőcsapattal együtt, és azóta is viszik előre töretlen lendülettel, jelenleg a szigetes, világítós billentyűzetek és Ultrabookok érájában. A Lenovo T430 a sokoldalúsága miatt kedvelt, se nem túl nagy, se nem túl kicsi 14 hüvelykes méretosztály legkomolyabb ThinkPadja.
2 év garancia
139 000 Ft
2 év garancia
Rendelésre
Lenovo ThinkPad T450
A legújabb Thinkpad T-széria kívülről ismerős lehet, pedig előnyére változott. Vérbeli munkagép Broadwell szívvel.
Munkagépek világába,  a Thinkpad az egyik legerősebb márkanév. A Lenovo üzleti szériáját nem a megszokás és tévhit miatt tartják a felhasználók még mindig az egyik legjobb választásnak és a cég is tesz arról, hogy ez ne változzon meg. A legújabb, T450-es modellen is már első ránézésre, tapintásra látszik, hogy tipikus Thinkpaddel van dolgunk. A „tipikus Thinkpad” annyit tesz, hogy ez a gép bizony 3-5-7 év múlva is számítógép lesz. A T450-nél a cég megtartotta a bevett receptet, vagyis maradt a strapabíró anyaghasználat, a minőségi beviteli eszközök, a belső azonban megújult. 
 
2 év garancia
169 000 Ft
2 év garancia
Rendelésre
Lenovo ThinkPad T440


Ahogy azt már a korábbi ThinkPadek esetében is megszokhattuk, a T440 sem annyira a szívünkre, sokkal inkább az eszünkre próbál meg hatni. Olcsó dizájntrükköket és hatásvadász részletmegoldásokat nélkülöz, megállapítható, hogy leginkább egy sokat utazó business-felhasználó asztalán mutat jól. 
2 év garancia
149 000 Ft
2 év garancia
Rendelésre
Lenovo ThinkPad X240
Elődéihez hasonlóan kiválóan összerakták, nagyon masszív, strapabíró, okosan megtervezett munkaeszköz, nem pedig mulandó divatcikk. Hardverre erőteljes, ehhez igazodik hűtése.


Állapot: Használt
2 év garancia
109 000 Ft
2 év garancia
RendelésreFriss termék
Lenovo Thinkpad T530
A legújabb Thinkpad T-széria kívülről ismerős lehet, pedig előnyére változott. Vérbeli munkagép Broadwell szívvel.

Munkagépek világába,  a Thinkpad az egyik legerősebb márkanév. A Lenovo üzleti szériáját nem a megszokás és tévhit miatt tartják a felhasználók még mindig az egyik legjobb választásnak és a cég is tesz arról, hogy ez ne változzon meg. A legújabb, T530-es modellen is már első ránézésre, tapintásra látszik, hogy tipikus Thinkpaddel van dolgunk. A „tipikus Thinkpad” annyit tesz, hogy ez a gép bizony 3-5-7 év múlva is számítógép lesz. A T530-nél a cég megtartotta a bevett receptet, vagyis maradt a strapabíró anyaghasználat, a minőségi beviteli eszközök, a belső azonban megújult. 


 
2 év garancia
149 000 Ft
2 év garancia
RendelésreFriss termék
Lenovo Thinkpad T540
A legújabb Thinkpad T-széria kívülről ismerős lehet, pedig előnyére változott. Vérbeli munkagép Broadwell szívvel.

Munkagépek világába,  a Thinkpad az egyik legerősebb márkanév. A Lenovo üzleti szériáját nem a megszokás és tévhit miatt tartják a felhasználók még mindig az egyik legjobb választásnak és a cég is tesz arról, hogy ez ne változzon meg. A legújabb, T540-es modellen is már első ránézésre, tapintásra látszik, hogy tipikus Thinkpaddel van dolgunk. A „tipikus Thinkpad” annyit tesz, hogy ez a gép bizony 3-5-7 év múlva is számítógép lesz. A T540-nél a cég megtartotta a bevett receptet, vagyis maradt a strapabíró anyaghasználat, a minőségi beviteli eszközök, a belső azonban megújult. 


 
2 év garancia
169 000 Ft
2 év garancia