Felújított laptop

Felújított laptop

Felújított laptopok a Laptop Szerviz ABC webáruházban. 

Garanciális és maximális működési biztonsággal ellátott felújított laptopjaink

az Ön barátja.

A Laptop Szerviz ABC webáruházban mindezt a legkedvezőbb áron

is beszerezheti és hosszú garancia idővel.

 

Lenovo ThinkPad

Kibírja az élettel járó igénybevételt Senki sem ér rá kivárni a rendszer állásidejét. ThinkPad laptopjainkat...

Hp Elitebook

Teljesítményre fejlesztve A Hp Elitebook minden olyan funkcióval fel vannak szerelve, ami a...

Hp Probook

A HP kisvállalati ProBookjai  a hasonló árú, otthonra szánt modelleknél robusztusabb felépítésük miatt...

Aktív szűrők

HP ProBook 6475B

Brand:

Ár 100 000,00 Ft

A HP kisvállalati ProBookjai matt kijelzőjük és a hasonló árú, otthonra szánt modelleknél robusztusabb felépítésük miatt közkedveltek. A friss, 70-es vagy 75-ös számról azonosítható széria a komolyabb EliteBookokéhoz hasonló, szögletes formatervet kapott, a nagyoknál sötétebb – szerintünk egészen tetszetős – árnyalattal. A 14 hüvelykes modellek között találtunk egy olyat, aminek elsősorban az AMD-pártiak örülnek majd: a HP ProBook 6475b-nek a legfrissebb, Trinity családba tartozó AMD A6-4400M processzora van, melynek két magja alapból 2,70 GHz-en jár, de akár 3,20 GHz-ig is fel tudnak pörögni. A központi egységben Radeon HD 7520G grafikus mag dolgozik, 192 számolóegységével nem képvisel komoly 3D-s teljesítményt, de azért alapszintű játékhoz elég lesz. 

Lenovo ThinkPad T430

Brand: Lenovo ThinkPad

Ár 110 000,00 Ft

Komoly notebookok terén a ThinkPad minden kétséget kizáróan a legjobban csengő nevek közé tartozik. Az IBM két évtizede megalapozott márkáját 2005-ben felvásárolta a Lenovo az összes technológiával és a teljes fejlesztőcsapattal együtt, és azóta is viszik előre töretlen lendülettel, jelenleg a szigetes, világítós billentyűzetek és Ultrabookok érájában. A Lenovo T430 a sokoldalúsága miatt kedvelt, se nem túl nagy, se nem túl kicsi 14 hüvelykes méretosztály legkomolyabb ThinkPadja.

 T430

 Használt

  • 14,1 "Display
  • Intel Core i5 (3. gen)
  • 8GB RAM
  • 250Gb SSD

Lenovo ThinkPad T440

Brand: Lenovo ThinkPad

Ár 129 000,00 Ft

Ahogy azt már a korábbi ThinkPadek esetében is megszokhattuk, a T440 sem annyira a szívünkre, sokkal inkább az eszünkre próbál meg hatni. Olcsó dizájntrükköket és hatásvadász részletmegoldásokat tehát keresve sem találunk, és a készülékről lerí, hogy munkára termett, illetve hogy leginkább egy sokat utazó business-felhasználó asztalán mutat jól. 

 Használt

  • 14,1" Display
  • Intel Core i5 4.gen
  • 8GB RAM
  • 250 gb ssd

Lenovo T450

Brand:

Ár 169 000,00 Ft

Lenovo Thinkpad T450  - stílusos munkagép

A legújabb Thinkpad T-széria kívülről ismerős lehet, pedig előnyére változott. Vérbeli munkagép Broadwell szívvel.

Munkagépek világába,  a Thinkpad az egyik legerősebb márkanév. A Lenovo üzleti szériáját nem a megszokás és tévhit miatt tartják a felhasználók még mindig az egyik legjobb választásnak és a cég is tesz arról, hogy ez ne változzon meg. A legújabb, T450-es modellen is már első ránézésre, tapintásra látszik, hogy tipikus Thinkpaddel van dolgunk. A „tipikus Thinkpad” annyit tesz, hogy ez a gép bizony 3-5-7 év múlva is számítógép lesz. A T450-nél a cég megtartotta a bevett receptet, vagyis maradt a strapabíró anyaghasználat, a minőségi beviteli eszközök, a belső azonban megújult.