Irodai használatra

Rendelésre
Barracuda irodai asztali számítógépÁllapot
Új


Processzor
Intel Pentium


Memória
8 Gb


Háttértár
SSD


Operációs rendszer
Nincs Operációs rendszer


Súly
5.6 kg


3 év garancia
170 000 Ft
3 év garancia
RendelésreFriss termék
Office ULTRA-HD-4
OFFICE ULTRA-HD-4
Nagy teljesítményű irodai eszköz, azok számára, akik hosszú távra terveznek az irodai környezet kialakítása során. Ez az eszköz kiállja az idők próbáját, a megbízható ASUS alaplapra épített eszköz, 5 - 10 éves időtartamban kiszolgálja az irodai feladtok minden kihívását. Aki hosszú távon tervez és nem szeretne hamar elavulna az eszköze az nyugodta bízhatja az irodai munkát az OFFICE ULTRA-HD-4 modellre.

 
2 év garancia
269 000 Ft
2 év garancia
RendelésreFriss termék
Office ULTRA-HD-1
OFFICE ULTRA-HD-1
Közepes teljesítményű irodai eszköz, azok számára, akik hosszú távra terveznek az irodai környezet kialakítása során. Ez az eszköz kiállja az idők próbáját, a megbízható ASUS alaplapra épített eszköz, 3 - 5 éves időtartamban kiszolgálja az irodai feladtok minden kihívását. Aki hosszú távon tervez és nem szeretne hamar elavulna az eszköze az nyugodta bízhatja az irodai munkát az OFFICE ULTRA-HD-1 modellre.

 
1 év garancia
139 000 Ft
1 év garancia
RendelésreFriss termék
Office ULTRA-HD-3
OFFICE ULTRA-HD-3
Közepes teljesítményű irodai eszköz, azok számára, akik hosszú távra terveznek az irodai környezet kialakítása során. Ez az eszköz kiállja az idők próbáját, a megbízható ASUS alaplapra épített eszköz, 5 éves időtartamban kiszolgálja az irodai feladtok minden kihívását. Aki hosszú távon tervez és nem szeretne hamar elavulna az eszköze az nyugodta bízhatja az irodai munkát az OFFICE ULTRA-HD-3 modellre.

 
2 év garancia
179 000 Ft
2 év garancia