Windows termékek

Az operációs rendszer olyan program, illetve programrendszer, mely elengedhetetlen a számítógépek működéséhez, valamint lehetővé teszik annak sokoldalú és könnyű használatát. Ezek közül a legelterjedtebb a Windows operációs rendszer, melynek különböző verziói (Windows 7Windows 8.1Windows 10) megtalálhatók webáruházunkban is.

Windows 7 otthoni és üzleti felhasználóknak egyaránt fejlesztett operációs rendszer, a megjelenés dátuma 2009. október 22. A mai napig az egyik legkedveltebb és legelterjedtebb operációs rendszer, kedvező ára miatt még mindig nagyon sokan keresik.

Windows 8.1 operációs rendszerben már választhatunk az új csempe kezelőfelület vagy a klasszikus nézet között, ezen kívül a gyorsabb indítás, USB 3.0 szabvány, a modern felület valamint az átalakított Windows Áruház csak pár példa arra, hogy miért választják egyre többen ezt az operációs rendszert.

Windows 10 operációs rendszer a legújabb, legmodernebb és legmegbízhatóbb rendszer a Microsoft-tól, elődeihez képest rengeteg újdonságot tartalmaz, szinte bármilyen igényt kielégít. Vásárolja meg a webáruházban pénztárcakímélő áron

Rendelésre
Windows 11 Home
32/64 bit

Új OEM szoftverlicenc, termékkulccsal, számlával, licencszerződéssel. A termékkulccsal bármilyen nyelvű rendszert be lehet aktiválni.
84 000 Ft
Rendelésre
Windows 11 Pro
32/64 bit
Új OEM szoftverlicenc, termékkulccsal, számlával, licencszerződéssel. A termékkulccsal bármilyen nyelvű rendszert be lehet aktiválni.
107 000 Ft
Rendelésre
Windows 10 Pro (csak matrica)
32/64 bit
Új szoftverlicenc, ellenőrző CoA matricával, termékkulccsal, számlával, licencszerződéssel. Felújított számítógépekről leválasztva (MAR OEM). Az EU jogszabályoknak megfelelően korlátozások nélkül értékesíthető és felhasználható. A termék nyelvi korlátozás nélkül használható.
44 000 Ft
Rendelésre
Office Professional Plus 2016
Az Outlook, a Word, az Excel, a PowerPoint, OneNote, Publisher és az Access legújabb teljes telepített verziója. Ez a program csomag az Office 2016 Professional verzió mennyiségi konstrukcióban kínált megfelelője. Felhasználási korlátozás mentes, minimum mennyiség: 1db!

Gyors kézbesítés emailben.
Örökös licenc, teljes verzió.
Online aktiválás.
1 PC-n használható.
Minimális mennyiség: 1 licensz.
Magyar nyelv.
Üzleti és otthoni felhasználásra.
Távoli asztalon (RDS) is jogtisztán futtatható.
Elektronikusan hitelesített szállítólevél, termékkulcs, számla.
Részlétes letöltési és aktiválási útmutató.
75 000 Ft
Rendelésre
Windows 10 Pro ESD

ESD szoftverlicenc (Elektronikusan kézbesített licensz)
MAK digitális termékkulcs
Online aktiválás
E-mail kézbesítés
Magyar nyelv (multilanguage)
Bármikor aktiválható
Telepítő letöltése közvetlenül a Microsofttól (linket biztosítunk)
32 és 64 bites rendszerrel is használható

A termékkulcsot a vételár beérkezését követően 4 - 8 órán belül küldjük
29 000 Ft
Rendelésre
Windows 10 Home (csak matrica)
32/64 bit
Új szoftverlicenc, ellenőrző CoA matricával, termékkulccsal, számlával, licencszerződéssel. Felújított számítógépekről leválasztva (MAR OEM). Az EU jogszabályoknak megfelelően korlátozások nélkül értékesíthető és felhasználható. A termék nyelvi korlátozás nélkül használható.
Gyártói termékinformációk: https://www.microsoft.com/hu-hu/windows/features
A COA matricát érintetlenül küldjük, a termékkulcsot takaró kaparós védőréteget Önnek kell lekaparni.
24 000 Ft