Használt licensz termékek

Az operációs rendszer olyan program, illetve programrendszer, mely elengedhetetlen a számítógépek működéséhez, valamint lehetővé teszik annak sokoldalú és könnyű használatát. Ezek közül a legelterjedtebb a Windows operációs rendszer, melynek különböző verziói (Windows 7Windows 8.1Windows 10) megtalálhatók webáruházunkban is.

Windows 7 otthoni és üzleti felhasználóknak egyaránt fejlesztett operációs rendszer, a megjelenés dátuma 2009. október 22. A mai napig az egyik legkedveltebb és legelterjedtebb operációs rendszer, kedvező ára miatt még mindig nagyon sokan keresik.

Windows 8.1 operációs rendszerben már választhatunk az új csempe kezelőfelület vagy a klasszikus nézet között, ezen kívül a gyorsabb indítás, USB 3.0 szabvány, a modern felület valamint az átalakított Windows Áruház csak pár példa arra, hogy miért választják egyre többen ezt az operációs rendszert.

Windows 10 operációs rendszer a legújabb, legmodernebb és legmegbízhatóbb rendszer a Microsoft-tól, elődeihez képest rengeteg újdonságot tartalmaz, szinte bármilyen igényt kielégít. Vásárolja meg a webáruházban pénztárcakímélő áron

Rendelésre
Windows 10 Pro (csak matrica)
32/64 bit
Új szoftverlicenc, ellenőrző CoA matricával, termékkulccsal, számlával, licencszerződéssel. Felújított számítógépekről leválasztva (MAR OEM). Az EU jogszabályoknak megfelelően korlátozások nélkül értékesíthető és felhasználható. A termék nyelvi korlátozás nélkül használható.
44 000 Ft
Rendelésre
Windows 10 Pro ESD

ESD szoftverlicenc (Elektronikusan kézbesített licensz)
MAK digitális termékkulcs
Online aktiválás
E-mail kézbesítés
Magyar nyelv (multilanguage)
Bármikor aktiválható
Telepítő letöltése közvetlenül a Microsofttól (linket biztosítunk)
32 és 64 bites rendszerrel is használható

A termékkulcsot a vételár beérkezését követően 4 - 8 órán belül küldjük
29 000 Ft
Rendelésre
Windows 10 Home (csak matrica)
32/64 bit
Új szoftverlicenc, ellenőrző CoA matricával, termékkulccsal, számlával, licencszerződéssel. Felújított számítógépekről leválasztva (MAR OEM). Az EU jogszabályoknak megfelelően korlátozások nélkül értékesíthető és felhasználható. A termék nyelvi korlátozás nélkül használható.
Gyártói termékinformációk: https://www.microsoft.com/hu-hu/windows/features
A COA matricát érintetlenül küldjük, a termékkulcsot takaró kaparós védőréteget Önnek kell lekaparni.
24 000 Ft
Rendelésre
Office Professional Plus 2016
Az Outlook, a Word, az Excel, a PowerPoint, OneNote, Publisher és az Access legújabb teljes telepített verziója. Ez a program csomag az Office 2016 Professional verzió mennyiségi konstrukcióban kínált megfelelője. Felhasználási korlátozás mentes, minimum mennyiség: 1db!

Gyors kézbesítés emailben.
Örökös licenc, teljes verzió.
Online aktiválás.
1 PC-n használható.
Minimális mennyiség: 1 licensz.
Magyar nyelv.
Üzleti és otthoni felhasználásra.
Távoli asztalon (RDS) is jogtisztán futtatható.
Elektronikusan hitelesített szállítólevél, termékkulcs, számla.
Részlétes letöltési és aktiválási útmutató.
75 000 Ft