Windows licenszek

Az operációs rendszer olyan program, illetve programrendszer, mely elengedhetetlen a számítógépek működéséhez, valamint lehetővé teszik annak sokoldalú és könnyű használatát. Ezek közül a legelterjedtebb a Windows operációs rendszer, melynek különböző verziói (Windows 7Windows 8.1Windows 10) megtalálhatók webáruházunkban is.

Windows 7 otthoni és üzleti felhasználóknak egyaránt fejlesztett operációs rendszer, a megjelenés dátuma 2009. október 22. A mai napig az egyik legkedveltebb és legelterjedtebb operációs rendszer, kedvező ára miatt még mindig nagyon sokan keresik.

Windows 8.1 operációs rendszerben már választhatunk az új csempe kezelőfelület vagy a klasszikus nézet között, ezen kívül a gyorsabb indítás, USB 3.0 szabvány, a modern felület valamint az átalakított Windows Áruház csak pár példa arra, hogy miért választják egyre többen ezt az operációs rendszert.

Windows 10 operációs rendszer a legújabb, legmodernebb és legmegbízhatóbb rendszer a Microsoft-tól, elődeihez képest rengeteg újdonságot tartalmaz, szinte bármilyen igényt kielégít. Vásárolja meg a webáruházban pénztárcakímélő áron

Rendelésre
Windows 10 Pro (csak matrica)
32/64 bit
Új szoftverlicenc, ellenőrző CoA matricával, termékkulccsal, számlával, licencszerződéssel. Felújított számítógépekről leválasztva (MAR OEM). Az EU jogszabályoknak megfelelően korlátozások nélkül értékesíthető és felhasználható. A termék nyelvi korlátozás nélkül használható.
44 000 Ft
Rendelésre
Windows 10 Pro ESD

ESD szoftverlicenc (Elektronikusan kézbesített licensz)
MAK digitális termékkulcs
Online aktiválás
E-mail kézbesítés
Magyar nyelv (multilanguage)
Bármikor aktiválható
Telepítő letöltése közvetlenül a Microsofttól (linket biztosítunk)
32 és 64 bites rendszerrel is használható

A termékkulcsot a vételár beérkezését követően 4 - 8 órán belül küldjük
29 000 Ft
Rendelésre
Windows 10 Home (csak matrica)
32/64 bit
Új szoftverlicenc, ellenőrző CoA matricával, termékkulccsal, számlával, licencszerződéssel. Felújított számítógépekről leválasztva (MAR OEM). Az EU jogszabályoknak megfelelően korlátozások nélkül értékesíthető és felhasználható. A termék nyelvi korlátozás nélkül használható.
Gyártói termékinformációk: https://www.microsoft.com/hu-hu/windows/features
A COA matricát érintetlenül küldjük, a termékkulcsot takaró kaparós védőréteget Önnek kell lekaparni.
24 000 Ft