Office licenszek

Vásároljon Microsoft Office-t kedvező áron

Webáruházunkban kedvező áron megtalálja többek között a Microsoft Office Home & StudentHome & Business és Professional verzióit a 2013, 2010 és 2007 kiadásokban egyaránt.

Az Office Home & Student programcsomagot tartalmazó WordExcel, PowerPoint és OneNote alkalmazások mellett az Office Home & Business még az Outlook levelező programot is tartalmazza. Az Office Professional repertoárja ezeken kívül még a Microsoft Publisher és Access alkalmazásokkal is bővül.

Microsoft Word

A Word segít Önnek ötleteit kifejezni. Készítsen egyedi dokumentumokat ezzel a már jól ismert és megbízható szoftverrel. Az elvégzett munkát könnyedén elmentheti, közzé teheti az interneten és tovább dolgozhat rajta.

Microsoft Excel

A Microsoft Excel egy globális szabvány az üzleti adatok elemzésében, világos betekintést nyújt a mindennapi adatokhoz. Az Excel 2010 szoftverrel több lehetősége lesz az adatok elemzésére, mint valaha, kezelheti és megoszthatja azokat, ezáltal gyorsabban és jobban informált lesz, ami megkönnyíti a döntések meghozatalát.

Microsoft Outlook

A Microsoft Outlook az egyik legnépszerűbb e-mail kliens program. Az Outlook szoftverrel mindig kapcsolatban maradhat ügyfeleivel, barátaival. A Microsoft Outlook átfogó e-mail és naptár eszközöket biztosít. Egy szempillantásra megkap minden információt: e-mailek, találkozók és feladatok, mind egy ablakban. A szoftver beépített keresőjének segítségével hamar megtalálja a legfontosabb e-maileket vagy kapcsolatokat. A szűrők segítségével egyénileg beállíthatja postaládáját, amit egyszerűen rendezhet és átalakíthat.

Microsoft PowerPoint

A Microsoft PowerPoint szoftverrel átlátható és interaktív prezentációkat készíthet. A számos előtelepített sablonnak köszönhetően könnyen és gyorsan létrehozhatók vele dinamikus prezentációk. Az Ön kreativitásának természetesen semmi nem szab határt. A tetszetős átmenetek, grafikonok, videók és képek biztosan lenyűgözik majd a közönséget. Az aktuális verzió a legnépszerűbb adatformátumokat, nagyfelbontású videókat és képeket is támogatja.

Microsoft Access

Az Access 2010 segítségével akkor is kezébe veheti adatai irányítását, ha nem adatbázis szakértő. A hozzáadott új Web Access eszköz még nagyobb felhasználási kört biztosít adatainak, mivel ezáltal a nyomon követés, a jelentések létrehozása és a másokkal való megosztás sokszorosan leegyszerűsödik.

Rendelésre
Office Professional Plus 2016
Az Outlook, a Word, az Excel, a PowerPoint, OneNote, Publisher és az Access legújabb teljes telepített verziója. Ez a program csomag az Office 2016 Professional verzió mennyiségi konstrukcióban kínált megfelelője. Felhasználási korlátozás mentes, minimum mennyiség: 1db!

Gyors kézbesítés emailben.
Örökös licenc, teljes verzió.
Online aktiválás.
1 PC-n használható.
Minimális mennyiség: 1 licensz.
Magyar nyelv.
Üzleti és otthoni felhasználásra.
Távoli asztalon (RDS) is jogtisztán futtatható.
Elektronikusan hitelesített szállítólevél, termékkulcs, számla.
Részlétes letöltési és aktiválási útmutató.
75 000 Ft