Enter here your message to your customers

Elállási nyilatkozat


Elállási szándék esetén kérjük tanulmányozza az alábbi oldalakat:

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet
a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól Így kell elállási nyilatkozatot tenni internetes vásárlásnál

Nyilatkozat mintát a lenti linken tudja letölteni és kitölteni, majd eljuttatni nekünk

Az elállásra a vásárlás követő 14. napig van lehetősége. Az elállás során Önnek, kötelessége a terméket vissza küldeni saját költségén a vállalkozásunknakAz alábbi címre: 3700 Kazincbarcika Egressy Béni út 26. Varga Jácintné e.v.

A vissza küldés során, a terméket hiánytalanul az eredeti csomagolásban, kell megküldeni, a szállításból eredő károkért a feladó a felelős. Sérült terméket nem vagyunk kötelesek átvenni, sem vissza venni.

A termék beérkezését követen, minden esetben azt megvizsgáljuk, informatikai terméket szakszervizben a szerződött partnerünk a Net Világ Szervizben szakvéleményeztetjük, ha szakvélemény bizonyítottan a termék sérülését, leejtését, szétszerelését, folyadék okozta kárt, más sérülést állapítja meg, Ön nem élhet az elállás lehetőségével, így abban az esetben az Ön részére azt vissza küldjük, az Ön költségére és a csomagban mellékeljük a szakvéleményt, illetve a bizonyítékokat a szakvéleménnyel együtt fénykép, vizsgálati eredmény, stb. A vásárolt tereméken az eredeti átadáskori operációs rendszert Ön eltávolítja, megváltoztatja, vagy lecseréli, abban az esetben a terméket sérültnek kell tekintenünk. Így kérjük a 14. napig azon ne változtasson.

Figyelmét felhívjuk az informatikai termék szoftvereinek nem megfelelő működés okozhatja, Önnek a termék hibás működését, ha Ön nem operációs rendszerrel ellátott terméket vásárolt, kérjük szakszervizt keressen meg a termék telepítésére, ne bízza azt hozzá nem értő személyekre.

Ha ön nem ért egyet a véleménnyel jogosult igazságügyi szakértőhöz fordulni és polgári peres eljárást kezdeményezni, illetve a fogyasztóvédelmi felügyelőséghez is fordulhat, vagy az e mellet működő békéltető testülethez.

Vállalkozásunk nem fogadja el kötelező érvényűnek a békéltető testületi döntéseket, de minden esetben alapját képzi a megrendelővel kialakított vita lezárásának álláspontjában a vállalkozás részéről.

Felhívjuk a figyelmét más számítástechnikai bolt véleményét nem áll módunkban elfogadni, illetve azok szakvéleményét sem mivel azok egyenértékű az általunk beszerzett szakvéleménnyel

Ha Ön már kifizette a terméket az-az elállási nyilatkozat postai úton történő megküldését követően, annak kézhez vételét követő 15. nap után a megrendelő magánbankszámlára kerül vissza utalásra.

A vételár vissza juttatása minden esetben csak és kizárólag bankszámlára van módunk vissza fizetni. Ezen szabályok a személyes ügyfél-szolgálatra visszajuttatott termék esetén is érvényesek és irányadóak.

AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT NEM JOGOSULT AZ ELÁLLÁS AZONNALI DÖNTÉSÉRE.

FELHÍJUK A FIGYELMÉT HA ÜGYFÉL-SZOLGÁLATUNKON AZ EMBERI VISELKEDÉS SZABÁLYAIT ÁTHÁGJÁK (HANGOSKODNAK, KIABÁLNAK, stb) AKKOR RENDŐRSÉGI ELJÁRÁST KEZDEMÉNYEZNEK AZ OTT LÉVŐ KOLLÉGÁK ÖNNEL SZEMBEN. EZÉRT MEGKÉRJÜK A VITA RENDEZÉSE MINDEN ESETBEN EMBERI MÉLTÓSÁGHOZ MÉRTEN TÖRTÉNJEN.

Ügyfélszolgálati kollégánk ellen panasszal az : info@net-vilag.hu email címre küldött elektronikus levélben tehet panaszt.

A vételár a futár költségek csökkentésével kerül vissza utalásra. A vételár tovább csökkenthető, ha hiányosan, vagy sérülten kerül vissza küldésre, illetve elutasításra kerülhet az olyan csomagok vissza küldése amely sérült terméket tartalmaz, vagy hiányos, vagy nem tartalmazza a terméket. Ezen csomagok futár díja minden esetben a megrendelőt terheli. Ha a termék elállása vissza utasításra kerül abban az esetben csak akkor áll módunkban vissza küldeni, ha a megrendelő a futár költséget megelőlegezi. Ebben az esetben mindig egyeztessen az ügyfél-szolgálattal.

Minden vissza küldött csomagot az ügyfélszolgálat jegyzőkönyvezi, és videó felvételet készít annak felbontásáról, hogy a megrendelő milyen körülmények között küldte vissza a csomagot. A külső sérüléssel rendelkező csomagot minden esetben a futár céggel jegyzőkönyveztetjük. 

Kérjük, töltse le ezt a nyilatkozatott és küldje el nekünk, ennek ellenére, Ön tegye meg elállási szándék bejelentését a legrövidebb időn belül az ügyfélszolgálatunkon is a (+36) 30 283 4380 számon.

Itt kollegánk segíteni fog Önnek a törvényes és szabályos elállás megtételében, illetve kérdéseinek megválaszolásában.

Kattintson a linkre ha le kívánja tölteni az elállási nyilatkozatott.