Fizetési módok

Készpénz

Előre egyeztetett időpontban, személyes átvétel esetén lehetőség van készpénzes fizetésre a Net Világ Szervizben. Erről minden esetben az ügyfélszolgálattal kell egyeztetni. Ezen megrendelés forma során az ügyfélszolgálat kérhet előleget a termékről.

 

Bankkártya

Technikai okok miatt pillanatnyilag nem elérhető, de dolgozunk minél hamarább újra éljen ez a lehetőség, addig is ajánljuk figyelmébe az utalásos megoldást, ami sokkal biztonságosabb fizetés biztosít az Ön számára, mint a kártyás fizetés. A banki átutalás esetén Önnek szamárvezető bankjának függvényében akár 8 napig is lehetőség van visszahívnia az utalás összegét.

 

Banki utalás

Átutalással is fizetheti a termékek vételárát. A banki átutalás mellett lehetőség van online bankkártyás fizetésre. A megrendelés véglegesítése után rendszerünk automatikusan emailben küldi a díjbekérőt. Kérjük, az utalás megjegyzés rovatában a díjbekérő, vagy a rendelés számát tűntesse fel.


Számlaszám: 10701238-35854601-51100005– Cib bank Zrt. Kazincbarcika

 

Utánvét

Nagyértékű termékek lévén szó, az előre utalásra van lehetőség. Ezzel biztosítva magunkat a termékek fölösleges szállítása során előfordulhat sérülések száma miatt. Az utánvételes megrendelések több mint 10% soha nem veszi át a megrendelő. Ez nem csak költség, de kockázat is az áruházunk részére. Ha valaki ennek ellenére bizalmatlan, vagy csak nem szimpatikus, hogy előre fizesse a vételárat, azoknak lehetősége van személyes átvétel választani, ahol a helyszínen szakszervizünkben átveheti a terméket, amit egy hozzá értő szervizes munkatárs be is mutatja Önnek az eszköz működését. 

 

Csekkel (postai rózsaszín)

A csekkes fizetés postai rózsaszín csekkel történő fizetés a csekk kitöltése során adja meg a megrendelés számát is. Illetve érdemes a feladóvény másolatát megküldeni email-ben.

Nem ajánljuk a postai csekkes fizetést annak magas postai költségei miatt, (akár több tíz ezer forint is lehet összeg függő) inkább válassza az átutalást.

Mielőtt ezt a fizetés választja tájékozódjon a posta ezen oldalán: Minden a rózsaszín belföldi utalványról